Rapunzel saçlarını uzat...

 Bir varmış bir yokmuş, uzak bir ülkede bir prenses yaşarmış. Adı Rapunzel olan bu güzel prensesin özelliği upuzun sarı saçlarıymış. Prensesler partisine gitmek için hazırlanan bu güzel kız çok mutluymuş çünkü orada diğer prenses arkadaşlarını görecekmiş. Uzun sarı saçlarını örmüş, annesinin ona diktiği elbisesini giymiş, tacını taktığı gibi partiye katılmak için yola düşmüş...








14 yorum

  1. çok güzel olmuş.güle güle giysin prensesiniz.

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL .KIZINIZ DA ÇOK SEVİMLİ 23 NİSAN HAZIRLIĞI HERHALDE?

    YanıtlaSil
  3. Ayyyyy bayıldımmmmm, benim kuzumunda 23 nisanda kostüm partisi varmış ben almak veya kiralamk istemiyorum senin gibi dikmek istiyorum acaba rapunzel mi yapsam çok güzel olmuş hakikaten :) Ellerine sağlık, fakat benim cadıcık cadı olmak istiyormuş bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  4. ayy şirine maşallah çok tatlıı :)

    YanıtlaSil
  5. zeyzey:teşekkürler canım...
    24 Ayar:Teşekkürler canım. 23 Nisan için değil, bir oyunevinin düzenlediği parti için bütün hazırlıklar:=)
    şenay Atılgan: Aslında benim kızım da cadı olmak istiyordu ama tema prensesler olunca rapunzel oldu. Sen de yap çok zevkli kostüm dikmek:=)
    darkolivee: teşekkürler canım....

    YanıtlaSil
  6. ah kuzum benim ya, ne kadar da tatlı olmuş maşallah. güle güle giysin, eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  7. Çok cici:) Tatlı kızımızın 23 Nisan çocuk bayramını şimdiden kutluyorum. Gerçi sizin bir de delikanlınız vardı galiba, ona da sevgilerimi gönderiyorum. Çocuklarımız hep mutlu olsunlar.

    YanıtlaSil
  8. etrafımdan çok duydum bu blogları. Bloglarda gezinirken blogunuza rastladım.. hayata dair herseyi konu edinmeniz ilgimi çekti, yazdıklarınızı keyifle takip ediyorum. maşallah evladınız çok güzel, size çok benziyor, Allah bağışlasın.. ben de dikiş ile ilgileniyorum genç kızlığımdan beri. yaklaşık 35 yıldır dikiş hep hayatımda oldu. ticarete çevirmeyi istedim ancak nasip olmadı. kızıma, gelinlerime ve torunlarıma kıyafetler, abiyeler dikerek bu duygumu tatmin ediyorum. inşallah çocuklarımın da yardımı ile bir blog açarsam diktiklerimi gösterme şansım olur. lafı çok uzattım affınıza sığınarak kızınıza diktiğiniz kıyafet ile ilgili bir kaç yorumda bulunmak istiyorum. kıyafetin yakasını tam oturtamamışsınız, en azından buradan öyle duruyor. bir sonraki kosüm çalışmalarınızda ipek saten kullanırsanız bel kısmındaki gibi potluklar oluşmaz. ama bunun yanı sıra karpuz kolu çok hoş olmuş, kurdela detayı da çok güzel düşünülmüş. sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  9. Ayşe Selin de çok fotojenikmiş yani:))

    YanıtlaSil
  10. Semra Demir: Teşekkürler canım, kızım bir kere giydi daha giyer mı bilmem:=)
    nurtenbeğendi::=)Teşekkürler canım.Aminnn bütün yavrularımızın yüzü gülsün, mutlulukları daim olsun....
    nalan:Merhaba hoş geldiniz bloguma. Bir senedir amatör olarak dikiş dikmekteyim, kendime ve çocuklarıma dike dike bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu arada dikiş ile ilgili hiç bir eğitim almadım. Dolayısıyla yaka iyi oturmamış olabilir, beli pot durmuş olabilir. Benim için ön planda kızımın yüzündeki memnuniyettir. İlginiz için teşekkür ediyorum. ben de yaratıcı bloglardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Eğer siz de bir blog açarsanız takipçiniz olarak 35 yıldır bu işe emek veren olarak sizi izlemekten onur duyacağım.

    YanıtlaSil
  11. güneyaras:Annesine mi çekmiş ne:=))))

    YanıtlaSil
  12. hahaha süper harikasınız güle güle giysin küçük prenses

    YanıtlaSil
  13. ornitorenkhandmade::)))) teşekkürler canım. Sen de süper bir annesin....

    YanıtlaSil
  14. Saçlarıda sizmi yaptınız çok güzel olmuş nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim benimde yeğenimin gösterisi var rapunzel kostümü giyecek onunda böyle saçlarını yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.