Nar çiçeği, beyaz ve biraz da puantiye

Kıyafetlerde renkler, desenler ve aksesuarlar orantılı olarak kullanıldığında dikkat çeker. Bol renkli, bol desenli ve bol kullanılan aksesuar ile iyi bir izlenim bırakamazsınız. Bir kere gözü çok yorar, insan bilemez hangi parçaya bakacağını şaşırır.  Giysilerimden birine dikkat çekmek, vurgulamak için bir diğer çok sade tutuyorum. Ufak tefek aksesuarlar kullanarak da hareket katıyorum. Bu anlattığıma örnek olması açısından kırmızı olarak gözüken ama aslında nar çiçeği rengindeki pantolonumu nasıl giydiğime bir göz atalım. Dediğim gibi pantolon iddialı bir renk olunca üstüne giydiğim düz beyaz tişört yeterli oldu. Ayakkabılar puantiyeli, kolye olarak uzun zincir, çanta olarak da 6'sı bir arada portföy ve gözlük ile kombinim tamamlanmış oldu.

Pantolon:LCW / Tişört: Mudo / Gözlük-Kolye-Saat: Koton / Çanta: Pendik / Ayakkabı:Tekin Kundura



6 yorum

  1. bu görüntülere insan yorum yapmaz mı ölçüler müsait olunca istediğin gibi poz verirsin. ben artık resimler bile girmiyorum çünkü ekranı tamamen kaplıyorum. ama kendimide seviyorum.yapacak bir şey yok sağlık olsun.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı bir kombin :)))) bu güzel parçaları bir araya getirebilmek çok zor. bu arada seni de bloguma beklerim tatlımm :))))

    YanıtlaSil
  3. Nuran Er: Kendinle barışık insanı ben de çok seviyorum. Ama sağlık açısından da fiziğimize dikkat etmek gerekir. Zaten yaş ilerledikçe aynı oranda kilo da alınıyor. Sevgiler benden:=)

    YanıtlaSil
  4. İlknur Oymak:hemen geliyorum canım:=)

    YanıtlaSil
  5. Rahat ve şık bir kombin :)

    YanıtlaSil
  6. oldukça uyumlu:) sitenizi tesadüf eseri buldum izlemeye alıyorum bende sizi beklerim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.