İstanbul'un iletişim adresi:34Volt.com

İstanbullulara İstanbul'da yaşayanlara bir haberim var. Haberin adı:34volt.com.
34volt.com; İstanbul haberleri, İstanbul etkinlikleri ve İstanbul’a dair tüm içeriği İstanbullulara ve İstanbul severlere sunan bir şehir portalıdır. İstanbulluların haber ve rehber ihtiyacını karşılamayı hedefleyen 34volt.com verdiği haber, etkinlik, faaliyet takvimi ile İstanbulluların hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.
34volt.com kent ve kentlilik bilincinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, İstanbul’un coğrafi, tarihi ve kültürel mirası ile ilgili her türlü gelişmeyi takip ederek okuyucularıyla paylaşmakta ve her gün yeni bir İstanbul gündemi oluşturmaktadır.


34volt.com Hizmet ettiği metropol gereği, İstanbul haberlerinin yanında, yurt ve dünya haberlerini de vermektedir. İstanbul ile ilgili şehir içinde ve dışında, hizmet veren tüm kurum, kuruluş ve kişilerle irtibat sağlayıp İstanbul özel içeriği üretmektedir.

34volt.com Haber ajanslarına üye olarak haberleri, sivil toplum kuruluşları, kültür sanat kurumlarıyla irtibat kurarak bültenleri, etkinlik takvimiyle kültür ve sanat hayatını, bloggger sayfası ile blogları, özel modülü ile anketleri, okuyucu haberlerini, seyahat ve gezi önerilerini, gurmelerin gözünden yiyecek içecek dünyasını, faydalı linkleri, kadraj bölümü ile İstanbul fotoğraflarını yayınlamaktadır. En çok da bu özelliği çok hoşuma gitti. Kısıtlı zamanlarda İstanbul'a gittiğim her seferinde acaba ne yapsam? nerede ne etkinlik var? diye çeşitli web sayfalarına göz atacağıma tek yerden hepsine ulaşacağım. İstanbul'da vakit nakit olduğundan nokta atışı ile etkinliklerin içerisinde olacağım ne güzel:=)
34volt.com Üyelik ve RSS sistemiyle kullanıcılarına haber ve etkinlik takibi, üretilen içeriğe yorum yapabilme imkânı sağlamaktadır. 
İstanbulluların, İstanbul severlerin severek takip edecekleri bu haber portalını sık kullananlara atsalar iyi olacak:=)


Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.