Elbise tasarlama

Çok isterdim stilistlik eğitimi almak, küçüklüğümden beri hayalimdi kıyafet tasarlamak... Olmadı rüzgar başka tarafa savurdu. Ben de hobi olarak bu blogla birlikte başladım tasarlamaya, çizmeye, dikmeye... Tabi ki çok acemi çizimlerim sadece ne istediğimi biliyorum o kadar. Yukarıda çizdiğim elbise, beyaz jakarlı kumaştan ve sırtı açık. Sırtını süsleyen olay ise şifondan yapılacak degaje olacak. Şifon sadece omuzlardan tutturulacak,her yürüdükçe o sırtta salınacak=)

3 yorum

  1. Merhaba blogunuzu ziyarete geldim ve takibe aldım. İlk olarak söylemliyim ki çiziminizi görünce aklıma kendi hayallerim geldi. Çocukken ve ergenlik dönemimde bir tasarım defterim dahi vardı. Üniversiteye girerken moda tasarımını da tercihlere yazmıştım. Ama sizin de yazdıgınız gibi hayat başka yerlere savuruyor, Psikolog oldum, iyi ki de olmuşum o ayrı :) Belki ben de bir gün sizin gibi hobi olarak dönerim bu sahalara. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de tasarim cok seviyorum acemice:) ama insan bunu ben tasarladim deyince, bi gurur oluyor:) en kisa zamanda uzerinizde gormek dilegiyle:)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar geçde olsa bende iade-i ziyaretinize gelebildim :( bloğunuzu tasarımlarıbnızı ayrıca çok beğendim , ama bu hayal gücü ve kaabiliyet sizde fazlasıyla var bu işin eğitimini almak elbette çok önemli ama bence siz çok çok başarılısınız tebrik ederim bayıldımm desem abartmam :) kolay gelsin canım,sevgiyle kalın

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.