Kayıp Ruh Yitik Beden

Sevgili arkadaşım Ayla Koca'nın yazmış olduğu ilk kitabını sizlere tanıtmak istiyorum. Kitap yazarın ilk kitabı olmasına rağmen çok başarılı. Konusu, kurgusu, akıcılığı ile sizleri kitaba bağlıyor, bitirmeden uyuyamadım. Uzun zamandır bu kadar hızlı ve merak ederek okuduğum bir kitap olmamıştı. Konusundan çok bahsetmek istemiyorum, merak edenler alsın okusun ve böylelikle yazarımızın 2. kitabı çabuk gelsin:=) 

Arka kapak:
Alara özel olduğunu biliyordu, bu aynı zamanda onun lanetiydi.
İnsanları mutlu ederken kendini mutsuzluğa ve yalnızlığa mahkum eden yeteneğini zaman zaman sorgularken, karşısına hiç beklemediği anda çıkan ve ilk görüşte aşık olduğu Hasan'ın varlığıyla yol ayrımına girer.
Tam seçim yapacağı sırada verilen görevle beraber kendini geçmiş ve geleceği arasında kapana kısılı bulur. Alara şimdi aşkı ailesi ve de görevi arasında seçim yapmak zorundadır. Peşinde mafya, katiller ve geçmişi vardır.
Mutluluğu nasıl yakalayacağını okurken kendinizi bambaşka bir alemde heyecanlı bir macera avına tanık olarak bulacaksınız. Roman boyunca av mı? avcı mı? olduğunuzu sorgulayacaksınız.

Yayın Yılı:2014
Yayınevi:Elf
Sayfa Sayısı:250

1 yorum

  1. Hayırlı olsun....

    (Bu arada 2. bölüm çoktan blogda, 3. bölüm de pazartesi blogda. Çok fazla ziyaret etmiyorsunuz anlaşılan! Şaka şaka, sevgiler)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.