Kareli yeşil elbise

Burda Dergisinin Aralık 2014 sayısında yer alan geniş kesimli, kocaman cep efektli elbisesini kareli yünlü yeşil kumaştan diktim. Elbisenin kolları reglan, yakası geniş ve dikine çekilen dikişlerle pile görüntüsü verilmiş. Kumaşım kareli olduğundan büyük cep havası veren parçaları kesmeden, kalıpta birleştirdim. Cep torbası aynı şekilde yandan olurken kapaklarıda üste diktim. Çok güzel oldu ama bir türlü giyip fotoğraflamak kısmet olmadı.Ne zaman giyeceksiniz dersen en yakın zamanda:=)

11 yorum

  1. çok hoş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş, ellerinize sağlık güle güle giyin:)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel olmus eminim uzerinizde daha da guzel duracaktir. Giyilmis halini merakla bekliyorum. :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Farklı ve tarz... Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Sana biraz büyük gibi duruyor, merakla bekliyorum üstünde görmeyi.

    YanıtlaSil
  6. Bir kareli kumaşta ben de var...model bulamadığımiçin bekliyorum. Senin kumaşına bu model çok yakışmış. Güle güle giyin....

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık. Giyilmiş halini görmeyi bekleyeceğiz o halde. Peki kalıp büyük mü? Modelde çok büyük durduğundan bu 1 beden ufak kesilmeli diyte geçmişti aklımdan. Yoksa mankenlerimiz mi fazlaca çıtır anlayamadım. Geçen aynı düşünceyle böyle bol duran bir elbiseyi 1 beden ufak kestim model icabı bol olması gereken elbise hafif dar oldu. Bu tarz elbiseleri çok severim yine aynı hataya düşmeyeyim diye soruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Suhuba,
      elbisenin modeli geniş ve üstümde de geniş duruyor. Bence bol değil, model de de geniş elbise modeliydi. Yakında üstümde giyilmiş haliyle bir paylaşımda bulunurum inşallah:=)

      Sil
  8. Bedendeki çiźgiyle cep çizgisinin üst üste gelmesi çok hoş bir görüntü yaratmış. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.