Çiziyorum #1

Blogumu okuyanlar bilir hayalimdi moda okumak, tasarımcı olmak... Kısmet değilmiş olmadı. Ama bu günlerde 200 saatlik bir moda çizim workshopu alacağım. Çok heyecanla o günün gelmesini bekliyorum. Zamanın gelmesini beklerken bugün kumaş almaya gittim. Dökümlü haki renkli bir kumaş aldım. Aklımda hemen bu elbise modeli geçti, oturdum bir şeyler karaladım. Degaje yaka gelen dar elbisenin beline ön ortadan başlayıp arka ortaya kadar gelecek şekilde verev parça ekleyeceğim. Hadi bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum...

2 yorum

  1. Çok güzel çiziminiz gerçekten. Okulunu okumasanız da gerekli kabiliyet sizde fazlasıyla mevcut. Kıyafet de bir bu kadar güzel olacaktır. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. size tavsiyem eğer İstanbul'da yasıyorsanız bır ısmek kursundan faydalanmanız hem haftaıcı hem haftasonu programalrı var hem de ucretsız. Ben sahsen cok yararını gordum ve fazlaca gelısme kaydettım. bakıyorum cızımlerınız de guzel, özel kurslar bu konuda bıraz para tuzagı olabılıyor tabı sızın egıtım alacagınız kurumu bılmıyorum . Şimdiden başarılar, gayet yeteneklisiniz devamı diliyorum:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.