Güneş Gözlükleri

Yaz-kış güneş gözlüğü kullananlardanım. Gözlerim o kadar hassas ki kışın bile azıcık güneş yüzü gördüm mü hemen güneş gözlüğümü çantamdan çıkarır, takarım. İlkbahar yaz oldu mu devamlı güneş gözlüğüyle dolaşırım. Gözlük ayrıca benim için vazgeçilmez aksesuarlardandır. İlkbaharda gözlüklerimi yenilerim. Güneş gözlüklerinde o yaz ne moda olacaksa eğer benim de hoşuma giderse ve kendime yakıştırıyorsam kesinlikle bir tane alırım. 2016 yaz sezonunun gözlük modasında ilk sırayı kocaman gözlükler alıyor. Bu gözlükler ya taşlı ya çiçekli modellerle ön planda yer alıyor. Aşağıdaki gözlüğün markası: Miu Miu, camın özelliği ise degrade. 


Kedi gözlükler bu sene gene çok moda. Sokakta gezerken bir sürü kedi gözlüklerle karşılaşırsanız şaşırmayın. Çok dikkat çekmek istemiyorsanız kedi gözlüklerin daha minimalleri var onlarla da aynı havayı yakalayabilirsiniz. Örneğin Ray Ban'ın bu kahverengi degrade cam özelliği gözlüğü çekik gözlüklere bir örnek. 
Bir de metal çerçeveli gözlükler var, özellikle Ray Ban'ın damla modelleri hala en çok satanlarda listenin başlarında yer alıyor. Aviator model Ray Ban, mavi renkli degrade cam özelliği ile sportif bir aksesuar olmuş. 
Metal gözlüklere bir örnek de Christian Dior'dan geliyor. Yuvarlak formlu bu gözlük geçen senenin açık ara birincisiydi bu sene de gene gözleri süsleyecektir. 
Gözlük yazın vazgeçilmez aksesuarlarından olunca ve göz sağlığı için bir o kadar da önemlidir benim için. Hassas gözlerim için sıradan, markasız, kontrolü yapılmayan yerden gözlük alamam. Göz sağlığım için tercihim Atasun Optik. Çok çeşitli sayıda güneş gözlüğü markaları ile müşterilerine geniş bir yelpaze sunan Atasun Optik'de her yüze uygun bir güneş gözlüğü bulmak mümkün. 25 ilde 125 noktaya sahip olan firma ekonomik fiyatlarla müşterilerini memnun etme yolunda hızla ilerliyor. Güneş gözlüklerine 2 yıl garanti veren Atasun Optik, ayrıca ömür boyu ücretsiz bakım da sağlıyor. Yani güneş gözlüklerinizin plaket, sap, vida değişimini ücretsiz olarak yapıyor. Atasun Optik'ten alınmamış olsa bile istediğiniz zaman tüm mağazalarında ücretsiz olarak gözlüklerinizi temizletebilirsiniz. Güneş gözlüğünüzü almak sizden, bakım Atasun Optik'ten...

1 yorum

  1. Bu senenin trend gözlükleri çok farklı,ancak bir o kadarda şıklar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.