Pınar Labne İle Vişneli Cheesecake

Tavsiye Meleği olarak Tavsiye Kanalının kampanyasında yer alıyorum. Kampanyanın sloganı "Lezzet verir neye değerse"  ile Pınar Labne oldu. Vişne denilince aklıma cheesecake geliyor. Cheseecake denilince labne, labne denilince de Pınar Labne geliyor. Ve ilk olarak sizlere Vişneli Cheesecake yaptım. Burada uzun uzun tarifi anlatmayacağım. Çünkü sizler için Youtube'da bu videoyu hazırladım. Oradan Vişneli Cheesecake nasıl yaptığımı izleyebilirsiniz. Ya da blogumda daha önceden paylaştığım bu yazıya tıklayarak tarifi okuyabilirsiniz. 

Şimdi sizlere Pınar Labne'den bahsetmek istiyorum:
Pınar Labne, güvendiğimiz ve uzun yıllardır bildiğimiz bir marka olan Pınar Süt tarafından üretiliyor. 1975 yılında Türkiye'nin ilk uzun ömürlü sür fabrikası olarak üretime başlayan Pınar Süt Ortadoğu ülkelerinde Labne'nin çok popüler bir süt ürünü olduğunu saptamışlar. Direkt taze pastörize sütten özel Pınar formülüyle olgunlaştırılan bir ürün olarak icat edilmiş; nötr tatta, kremsi ve yumuşak bir kıvamla üretilmiş, hijyenik ambalajların içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulmuş. 1985 yılında Türk tüketicilerine sunulan Pınar Labne hemen keşfedilmiş ve çok sevilmiş. 
İşte Pınar Labne'nin hikayesi bu ve yakında sizlerle başka bir tarifte görüşmek üzere...

2 yorum

  1. Şuan kahvaltımı yaptım ve tam da hayal ettiğim şeyi gördüm. Güzel bir kahve ve cheescake... Enfes görünüyor. Eline sağlık..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.