Büyük Beden İçin Elbiseler

Hep normal kilolu insanlar için bir şeyler paylaştım. Biraz da kilolu insanlar için elbise örnekleri paylaşmak istiyorum. Kilonuzu kamufle ederek, vücudunuzda en beğendiğiniz yerleri göz önüne çıkarmak, giysilerle küçük oyunlar yaparak daha fit, daha uzun gözükmek elinizde. E tabii korselerden, vücut toparlayan çoraplardan ufak yardım almak da hiç fena değil. Hadi şimdi sizin için seçtiğim elbiselere göz atalım.
İlk olarak abiye bir elbise paylaşmak istiyorum. Siyah balık elbise sizi olduğunuzdan ince ve daha sıkı gösterecektir. Düğünde, partide giyeceğiniz bu elbise ile göz dolduracaksınız.
İkinci sırada ise günlük hayatınızda ya da ofiste kullanacağınız bir elbise var. Siyah- yeşil blok elbise ise göz yanılması yaparak sizi daha ince gösteriyor.
Son olarak da ister günlük ister gece giyebileceğiniz kırmızı renkli fırfırlı bir elbise paylaşıyorum. 
Bu ve daha fazla büyük beden seksi elbiseler için Fashionmia adlı siteye göz atabilirsiniz. 

Fashionmia büyük beden dışında da giysiler mevcut. Elbiseler, mantolar, bluzlar, tişörtler, pantolonlar, tulumlar vs...
4. sıradaki fotoğraftaki tek düğmeli cekete aşık oldum. Tam benim tarzım olan ceketin renkleri, deseni beni benden aldı. Acaba bunu sipariş versem mi diye düşünmüyor değilim!
Ya bu 5.sıradaki fotoğraftaki yuvarlak yaka kemerli elbiseye ne demeli? Frida desenine bayıldım. 
6.sıradaki elbise ise kırmızı ekoseli yuvarlak yaka elbise. Belindeki kendi kumaşından kemeri ile belinize kocaman bir fiyonk atabilirsiniz. 
Dedim ya bu sitede yok yok! Daha fazla bayan giyim için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.