Kadife Anvelop Bluz

Bu sene kadife çok moda olunca kadife kumaştan bir şeyler yapayım dedim. Bu kumaşı pazarda görünce ilk aklıma gelen şey bluz dikmek oldu. Bluz olsun ama nasıl bluz olsun derken, 2012 yılı Burda dergisinin Ocak ayında yer alan anvelop bluz kalıbını beğendim ve başladım çalışmaya. Sonuç ise gördüğünüz gibi:=)
 *** Kadife için önemli not:Kadife kumaş her zaman kumaş yönünün tersinden biçilir. 

 Bluz:Ben diktim / Jean:Batik / Bot:Kolçak / Çanta:Details



8 yorum

  1. Çok şık olmuş birde etekle resim koyarsanız fikir almış oluruz bulunduğunuz yerde kumaş pazarı olduğu için çok şanslısınız mersin de yok maalesef iyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında ilk önce bu bluzu mini strec bir etek ile giymyi düşündüm. Sonra dedim ki fazla mı klasik olur dedim kotla daha sporlaştırmaya karar verdim. Ama en kısa zamanda etekle bir resim de atarım:=) Hiç olmadı instagramdan atarım:=)

      Sil
  2. Çok şık bir bluz ve botlarla renk uyumunu çok sevdim ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycan'ım,
      Bluzu severek diktim ve giydim. Dikiş dikenlerin sevmelerini daha çok seviyorum, sağol canım:=)

      Sil
  3. Ya nasıl güzel olmuş anlatamam. Instagramda dikim aşamasını gördüğümde de bayılmıştım. Bu modele bu kumaş ve renk enfes olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Nilgün Hanımcım inan bu kumaşı ilk gördüğümde ben de çok heyecanlandım. Hani bazen vardır ya kumaş-model uyumu işte o bunda tam oldu.

      Sil
  4. Bu senin kumaşı kadife... modelin Harika... anvolop kesimi , drapelerle taçlandırmışsın... çok yakışmış çooook... güle güle sıcacık kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şebnem,
      Çok teşekkürler canım arkadaşım....

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.