Nice Yaşlara

Sevdiğinize sürpriz yapmak ister misiniz? Mesela doğum günü için bir organizasyon düzenlemek istemez misiniz? Doğum günü ile ilgili işlerinizi kolaylaştırmak ve yükünüzü hafifletmek için var olan bir site var artık: niceyaslara.com
Nice Yaşlara, doğum günü sektöründe her türlü ihtiyacı karşılamak üzere faaliyet gösteren ve ilgili tüm ihtiyaç sahiplerini sektördeki firmalarla buluşturan online bir pazar yeridir. 

 Doğum günü planlayıcısı size sorular yönelterek ne istediğinizi bulmaya çalışıyor, alternatifler üretiyor, seçenekler sunuyor. Seçtiğiniz firmalardan fiyat alma aşamasına geliyorsunuz. Firmalardan nasıl teklif alabilirim diye sorarsanız: Hizmet almak istediğiniz firmanın altında bulunan 'Teklif İste' seçeneğini tıklayarak çıkan formu dolduruyorsunuz ve 'Fiyat Teklifi İste' butonuna tıklayarak firmalardan fiyat alıyorsunuz. Hem de ücretsiz olarak alıyorsunuz. Tabi öncelikle siteye üye olmalısınız. Üye olduğunuzda firmalardan istediğiniz tekliflerin listesine ulaşabilirsiniz ve firmaların verdikleri teklifleri görüntüleyebilirsiniz. 
 Doğum gününde insan sevdiklerine farklı hediye vermek ister. Arayışlara girer,"ne versem de sevdiğimi şaşırtsam, memnun etsem, sevindirsem" der. Sürpriz doğum gününde siz de bir sürpriz yapın sevdiğinize, akrostiş doğum günü şiiri ile farklılık yaratın. 
Siteden hediye vermek istediğiniz kişiyi seçip, ürünleri inceleyebilirsiniz. Fiyatlarını, nerede satıldığını görebilirsiniz. 
Pasta siparişinizi de verebilirsiniz. Yaşadığınız şehri seçip, firmaları görüntüleyebilirsiniz. Sipariş vermek istediğiniz pasta için ücretsiz teklif isteyebilirsiniz. 
Doğum gününün olmazsa olması süslemelerini de bu siteden temin edebilirsiniz. Eğer doğum gününde konsept yapmak istiyorsanız özel çocuk kostümlerinden, yetişkin kostümlerine kadar her şey bulabilirsiniz. 
 Doğum günü demek, müzik demek, eğlence demek,  gösteri demek! Yetişkinlere DJ, çocuklara palyaço, sihirbaz, masal kahramanları, animasyon, balon hatta kareoke parti seçeneği bile mevcut. Tek yapmanız gereken yaşadığınız şehri seçip, bu şehirlerdeki firmalardan teklif istemek. 
Bir de bu anı ölümsüzleştirmek için Fotoğrafçı gerek, onu bile düşünmüş nice yaşlara sitesi.
Düşünsenize doğum gününüz var ve sizi almaya şoförlü bir araç geliyor. Gideceğiniz yere o götürüyor. kendinizi ne kadar özel hissedeceksiniz ve farklı bir şey yaşamanın tadına varacaksınız. 
Eğer evde doğum günü yapılıyorsa servis elemanlarını bile ayarlamak mümkün. Eee parti bitti kim temizleyecek evi derseniz onu bile düşünmüşler. Temizlik hizmeti satın alabilirsiniz. 
Her şey sizin için ...

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.