Çikolatalı Minik Tartlar

 Hafta sonu misafirlerim için çikolatalı minik tartlardan yaptım. Çok kolaydı hiç de beni yormadı. Nasıl yani hem tart olacak hem de yormayacak der gibisiniz:=)

Elmalı turta tarifimde tart hamurundan bahsetmiştim. Yaptığım hamur fazla gelince artan hamuru küçük tart kalıplarında pişirmiştim. Acil durumlar için pişen tart hamurlarını kapaklı saklama kabında saklıyordum. Cuma günü gelen misafir telefonuyla hemen kalkıp tartlarımı hazırladım. Dr.Oetker'in Çikolatalı Crem Ole'sini 2 su bardağı soğuk sütle çırptım, koyu bir kıvam elde ettim. Tartların üzerine kaşık yardımıyla kondurdum. Üzerine de mis gibi taze kavrulmuş fındık parçacıkları ekledim. Ta ta ta tammmm karşınızda çikolatalı minik tartlar...



8 yorum

  1. çokta güzel görünüyorlar, ellerinez sağlık artık yiyenlerede afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Ben tartları çok seviyorum. Ellerinize sağlık. Tarif içinde teşekkürler. Acil misafirler için paket bulundurup tartı yapıp hemen içine dökmeli. Pratikçe. Afiyetle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tartları ben de çok severim bu minik tartlardan gene yapıp saklamak lazım acil durumlarda hemen süsleyip misafirlere ikram edebilirim.

      Sil
  3. Ne kadar güzel görünüyorlar ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel olmuş ağzım sulandı :(hımmmmmmmmmmmmmm elelrıne sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  5. çok enfes görünüyorlar...görünce ağzım sulandı şimdi olsada yesekk...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.