Ekim ayı kitaplarım

 Kış gelince kitap okumam hızlanır. Ekim ayında okumak için 2 kitap aldım bir tane de bonus geldi etti mi 3 tane kitap! Kitaplarımı genellikle internet üzerinden satış yapan kitap sitelerinden alırım bu sefer kitapyurdundan aldım. Hadi kitaplara bir göz atalım:

 Ayşe Kulin'in her kitabını severek okumuşumdur. Kitabın konusu Gizli Anlar'ın Yolcusu'nda yer alan Bora karakterinin ağzından kendi hayat hikayesini okuyorsunuz.
 En çok okunan kitap listesinde yer alan, klasik kişisel gelişim kitaplarından sıyrılarak romanlaşmış bir kitap diye çok ilgi görüyor. Daha okumaya başlamadım. ilk kitabı bitirir bitirmez başlayacağım.

***Arka kapak:
Mutluluğun kapını çalmasını bekleme, sen ona git Hayatını değiştirecek roman bu işte!

Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor, ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için… Çaresiz, kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var: Bu adam aslında kim? Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne? Sizden aslında ne istiyor?

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer, kendi kendimize koyduğumuz engelleri, korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın, kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı, bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikâyesi.

“Laurent Gounelle bir mutluluk fabrikatörü… Eğer mutluluğun bir reçetesi varsa, Gounelle o reçeteyi biliyor olmalı.”
-Le Figaro
“Yeni Coelho.” -L’Express

“İnsanın kendini arayışı ve başkasını anlaması hakkındaki bu benzersiz roman, kendine güven ve özgürlük üzerine işe yarar tavsiyeler veriyor.”
-France Soir

“Sürükleyici ve kolay okunan bir kitap. Hem iyi bir kişisel gelişim kitabı hem de güzel bir roman. Bayıldım!”
-Critiques Libres

“Sonuna kadar gizemini koruyan, mizahi ve şiirsel bir roman.” -L’est-éclair 


Bu kitapta bonusum:=)
***Arka kapak:
“Yunus, içimizdeki hayalperesti uyandıran harika bir kitap. Küçük Prens gibi yalın bir dille yazılmış, ancak her yaştan insanı büyüleyecek güçlü ve esin veren bir mesaj içeriyor.”
– Louise L. Hay

Yaşam yolculuğunda, kaderimizi belirleyen kalbimizin arzusudur. Hedeflerimize ulaşmak için yalnızca harekete geçmekle kalmayıp hayal de kurmalı, yalnızca plan yapmakla kalmayıp bunların gerçekleşeceğine de inanmalıyız.

Yunus, cesaretin, kendi sınırlarımıza ve korkularımıza karşı verdiğimiz mücadelenin öyküsüdür. Bize yaşamda gözümüzün görebildiğinden fazlasının, yalnızca kendi kurallarımıza uymakla keşfedebileceğimiz şeylerin olduğunu anımsatır. Bu, bu dünyadaki sihri, çok sık unuttuğumuz sihri ortaya çıkaran bir umut öyküsüdür.

Öyleyse hayallerinizin peşinden gidin. İçinizdeki sesi dinleyin ve Yunus Daniel’ın sizi tüm zamanların en büyülü yolculuğuna –kendi kaderinizi gerçekleştirme arayışına çıkarmasına izin verin.

Hem gençler hem de yetişkinler için çok güzel bir öykü!


***kitapyurdundan alıntıdır.  İTE:www.kitapyurdu.com

6 yorum

  1. Ayşe Kulin'in bütün kitaplarını okumuşumdur, sırada bu var. Kitapları okuduktan sonra yorumlarını da burada görmek isteriz. Keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
  2. Gizli Anların Yolcusunu beğenmediğim için Bora nın kitabı hiç çekmedi beni nedense. Yorumlarını bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Kitaplar.. Ruhun ilacı gibidir. Onlar olmadan yaşamak benim için çok zor oldu. Gözlerimle ilgili bir sorunla mücadele ettim bir süre. Bu akşam yeni gözlüklerim gelecek. Umuyoroum artık okuyabilirim. Ayşe Kulin rafta beni bekliyor. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. İlk iki kitap listemde henuz alamadim elimdekileri bitirip almayi dusunuyorum. Yunus'u ilk defa gordum merak ettim dogrusu. senin yorumlarini bekleyecegim. iyi okumalar sana...

    YanıtlaSil
  5. selam canım güzel yorumun için çok teşekkür ederimm
    sevgiler
    öperim

    YanıtlaSil
  6. selam cnm, iyi haftalar bende gizli anlarin yolcusunu okumustum diger yunusu degilde digerini de d&r da gormustum iki kitabinda yorumlarini merakla bekliyorum....sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.