Evmanya.com

Hep kıyafet, hep kozmetik alacağım değil ya bir de evime bir şeyler alayım dedim, demez olaydım. Küçük bir ilde yaşayınca  televizyonda dizilerde seyrettiğin ya da dergilerde gördüğün yeni çıkan ürünlere ulaşmak öyle kolay olmuyor. O ürünlerin senin yaşadığın şehre gelene kadar modası geçiyor. Ya fırsatını bulur bulmaz büyük bir şehre gideceksin ya da aynı tas, aynı hamam deyip oturacaksın. Yok ben oturmayayım dedim, kalkıp başka yere de gidemedim. Netten bir şeyler bulma ümidi ile oturdum bilgisayar ekranının karşısına bakın ne buldum?

Mobilya, ev aksesuarları, küçük ev aletleri, mutfak gereçleri, ev tekstili, ev düzenleme, aydınlatma, banyo dekorasyonu, tablolar, aynalar, duvar stickerları, duvar kağıtları, halı, beyaz eşya, ses görüntü sistemi, ısıtma/soğutma ve dekoratif aksesuarları en uygun fiyatla satın alabileceğiniz ev dekorasyon sitesinin adı: evmanya.com. Ayrıca kurumsal satış da yapan Evmanya, tüm yaşam alanlarının dekore edilmesinde "uzman" bir ekip ile uluslararası ve Türkiye'nin dört bir yanından satın almalar da gerçekleştiriyormuş. Yani o çok sevdiğimiz ev yaşam ürünlerini şimdi de ofislere, otellere, yurtlara, davetlere ve restaurantlara taşıyarak karşımıza çıkıyor.
Evmanya.com alışveriş sitesinde gezinirken beğendiğim şeyleri sizlere de göstermek istedim. İlki 3A Mobilyadan Gökkuşağı Patchwork Chester kanepe. El yapımı olan bu özel üretim kanepenin kumaşı dokuma olmayıp, her biri tek tek kumaşlardan imal edilmiş. Salonumda güzel durur.

Bir tane de aydınlatma seçeyim dedim. Şöyle gözüme hitap etsin, şık olsun, ışığı ile odamı güneş gibi aydınlatsın, salonumun değerine değer, evime kişilik katsın istedim ve bu 6 kollu fuşya renkli taşlı avizeyi seçtim.


Bir de uzun zamandır kesiştiğim aynalı takı dolabı var ki sormayın. Bütün takılar bir yerde, hem de kaybolmadan, birbirlerine karışmadan bir arada. Üstelik boy aynası ihtiyacı da karşılanmış, yatak odasına bir düzen gelmiş olur. 

Evimde duvarlarda yer alan aile fotoğraflarını çok seviyorum. Onlar yaşanmışlığın göstergesidir benim için ve hepsinin bir arada olmasını isterim. Besta Ağaç ve Çerçeve Duvar Stickeri tam da bu iş için biçilmiş bir kaftan. Bu evde yaşayanlar var, bir hayat var demenin en güzel yolu.

Evmanya.com'da yok yok hem de tüm siparişlerde kargo sadece 4.90TL. oturduğunuz yerden ev döşemek isteyenler, çeyiz düzenler, evlerini yenilemek isteyenler  % 100 güvenli alışveriş için Evmanya.com'a göz atmadan alışveriş yapmayın!

1 yorum

  1. fiyatlar da gayet makulmüş :) evlenirkene bakmak lazım .. teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.