Watsons'ta neler varmış neler

Watsons'un bayram nedeniyle 3 gün boyunca yaptığı büyük indirimlerden gidipte faydalanmayan ben, sonradan gittim bunları aldım. Ahhh ahh illaki sezon olacak, indirimden faydalansam ya! Sanki mağazayı yağmalıyormuş gibi hissediyorum. Neyse artık kaçan indirimden sonra aldığım ürünlere bir göz atarsak, uzun zamandır aradığım Rimmel'in 107 nolu bordo rujunu sonunda buldum. O da aslında Watsons çalışanı sevgili Hazal kendi için bir tane ayırmış. Yana yakıla benim o ruju aradığımı duyunca çıkarıp vererek beni çok mutlu etti sağolsun. Bir de güleryüzü ile sorduğum bütün sorulara cevap vererek bıkmadan anlatan Gülşah'a teşekkürler. 
Ürünlere yakından bir göz atarsak;
Kaş ve kirpiklerim için bakım yağı aldım, geceleri makyajını temizlediğimde kullanıyorum. Bakım yağı iki bölümden oluşuyor, kaş için ayrı fırçalı bölümü, kirpik için ayrı rimel gibi fırçalı bölümü mevcut.İçinden hediye olarak cımbız çıkıyor.
Rimmel 107 nolu ruj; hem mat hem de rengi bu senenin favorisi, dudakta da dağılmıyor.
Golden Rose mat 109 nolu oje; gri ve içinde simleri var, çabuk kuruyor.
Pastek Magic Sand 722 nolu oje;altın simli ve mat bitişli olduğundan tırnaklarınız altın tozuna batmış gibi oluyor.
Lionesse Nail Patch Sticker; tırnak bantları gri zemin üzerine siyah ve doreden oluşan şekillerden dolayı bana Versace'yi hatırlatıyor. Çok beğenerek aldım hala kıyıp kullanamadım.

7 yorum

  1. canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım:=) Şimdiden kullanmaya başladım :=)

      Sil
  2. Gerçekten çok güzel şeyler almışsınız hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın aldıklarınızı :) Kirpik bakımı için olandan ben de almalıyım aslında. Böyle bir ürün olduğundan bile haberim yoktu doğrusu, kızıma hamile iken o kadar çok döküldü ki kirpiklerim, dolgunlaştırıcı rimellerle idare ediyorum, kullanayım bakalım belki kirpiklerim kendine gelir biraz, paylaşım için teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Kaş kirpik bakım yağını kullandınızmı ? Etkisi nedir sizce ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldığımdan beri kullanıyorum. şimdilik bir şey farkedemedim. Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.