Hobim işim olsun kokulu sabun çiçekleri

Kim der ki bu güzel çiçekler, hoş kokulu sabunlardan üretiliyor hem de Yalovalı ev kadınlar tarafından...
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu sosyal sorumluluk ruhu ile ev kadınlarını desteklemek için  "Hobim İşim Olsun Yalova Sabun Çiçekleri Projesi" ni başlatmış. Bu proje ile Yalovalı ev kadınlarının, girişimci ruhlarının ortaya çıkartılmasını ve ev odaklı üretim ile ekonomik kazanç sağlamaları amaçlanmış. Bunun için önce kadınlara sabun üretimi eğitimi verilmiş. Önceleri sabun meyve yapılırken sonra çiçek kenti olan Yalova'dan esinlenerek sabun çiçekleri üretimine dönmüş. ve bu güzel hoş kokulu çiçekler üretilmeye başlanmış.Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulunun destekleri ile bir yandan ev hanımlarına istihdam olanağı sağlanırken bir yandan da el emeği ile üretilen hoş kokulu sabun çiçeklerinin Yalova markası olması hedeflenmiş. Bu yolda da adım atılarak patent başvurusu yapılmış. 
Girişimci ruhları ve bu ruhların ortaya çıkmasını sağlayan cesur yürekleri canı gönülden tebrik ediyorum.
Eğer siz de Yalovamıza özgü bu hoş kokulu çiçekleri yakından incelemek, satın alarak ev hanımlarına destek olmak, yaklaşan yeni yılda sevdiklerinize ya da kurumsal olarak müşterilerinize değişik bir hediye vermek isterseniz facebook üzerinden iletişime geçebileceğiniz; Sabun Harikaları, Petra'nın Gülleri ve Meryem Buhari'nin sayfalarına göz atabilirsiniz.








9 yorum

  1. sabun olduklarına inanmak çok zor gerçekten ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş gerçekten
    hem emek verilmiş hem de şık
    yolları açık olsun..

    YanıtlaSil
  3. Hem fikir, hem görüntü çok hoş.Eminim kokuları da harikadır.

    YanıtlaSil
  4. sabun olduklarını anlamak mümkün değil harikalar ;)

    bu arada, yılbaşı çekilişi bekliyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/12/sammy-dress-cekilis.html

    YanıtlaSil
  5. Tüm Belediyelere örnek olması gereken bir proje olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler ve başarılar, ürünler gerçekten çok güzel, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya hanımcım bu proje direkt olarak belediyeye ait değildir.Sabun çiçekleri projesi Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulunun projesi olup, Valilik ve Belediye desteklidir.

      Sil
  6. benim bir arkadaşımda bu kursa gidiyor ve benim için harika bir sabun çiçek yapmıştı ev hediyesi olarak..Yalova'nın bu projesini destekliyorum...

    YanıtlaSil
  7. Üreten boş durmayan insanları, ki özellikle kadın ise gönülden tebrik ediyorum..Bayıldım mis kokulu çiçeklere :) Çok güzel bir proje gerçekten, tebrikler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.