Uyku bandı

 Her daim her yerde uyuyabilirim, ışıktan etkilenmem. Ama ışıktan etkilenen arkadaşlarımı da çok düşünürüm. Onlar için uyku bandı yaparım. Arkadaşım için yaparken sizler için de nasıl yaptığımı fotoğrafladım. Hadi bakalım eller çalışsın:=)
1 numaralı fotoğrafta uyku bandının kalıbını (kalıbını sayısını hatırlamadığım Burda dergisinden çıkarmıştım) kumaşın üzerine koyup  - kumaşım çelik trikodur - iki tane biçtim.
2 numaralı fotoğrafta ise ön parçayı nasıl süsleyeceğime karar verdim.
3 numaralı fotoğrafta ise keçeler yardımıyla yapılan göz ve iğne ile yapılan kirpikleri görüyorsunuz. Süsleme bittikten sonra ön ile arka parçayı yüz yüze gelecek şekilde bileştirip, lastikleri içte kalacak şekilde dikiyorum. Düz yüzüne çevirebilmek için 3cm kadar bir açıklık bıraktım. Çevirip, açıklığı elimde dikip kapattım. Uyku bandının dış yüzünden yarım cm lik spor dikiş yaptım.
4 numaralı fotoğrafta ise arka tarafından lastikleri görüyorsunuz.

İyi uykular...

12 yorum

  1. Uzun süredir görüşememiştik... Bir merhaba demek istedim. Uyku bandının da çok sevimli olduğunu belirtmek gerek, ellerinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş yine :))) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. canım ellerine sağlık..harikalar..çok beğendim...

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar olur ! ışıktan etkilendiğim için yapmak istiyordum :))) iş yerinde nasıl yapsam diye düşünüyordum :) harika paylaşım... yaparken yazılarını göz önüne alacağım... Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. bende ışıktan etkilenenlerdenim ama bantta sıkıntı yapıyor napcez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size önerim yatak odası perdelerini siyah kadifeden yaptırın. Hiç ışık almıyor. Hem de gözlerinizi bağlamak zorunda kalmazsınız:=)

      Sil
  6. Çok cici olmuş ellerinize sağlık :)

    Bende beklerim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz:=)
      Ben de hemen geliyorum iadeyi ziyarete...
      Sevgilerle..

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.