DOMESTOS 7'Lİ PÜSKÜRTME SİSTEMİ İLE TAM KORUMA

Biliyorum ki hijyen konusunda en hassas olduğumuz yer tuvalet. Çünkü mikroplar hızla çoğalıp sık sık tuvaletimizi işgal etmekte. Aslında  bu mikroplardan kolayca kurtulmak mümkün! Nasıl mı? Domestos 7’li Püskürtme Sistemi sayesinde hijyen elimizin altında.  

Domestos’u çok yakından biliyor, tanıyoruz. Domestos’un 1999 yılında Türkiye pazarına girmesiyle birlikte, Türk evlerine yeni bir temizlik anlayışı getirdi. Çamaşır suyu kategorisinde daha önce olmayan bir kategori yaratarak pazara ultra yoğun çamaşır suyunu sunan Domestos, kısa zamanda temizlik dolaplarındaki yerini alarak, yarattığı Ultra Yoğun Çamaşır Suyu pazarını hem büyüttü hem de lideri oldu. Deterjan katkılı, yoğun formülü ile Türk ev hanımlarının kullanım alışkanlıklarını değiştiren Domestos, pazar dinamiklerini de değiştirdi ve 2005 yılında Türkiye'nin 1 numaralı çamaşır suyu markası ve Türkiye’nin en büyük ev temizlik markası haline geldi. Domestos markası şu an Türkiye’de her iki evden birinde bulunan güçlü bir temizlik markası.

Türkiye’yi yoğun kıvamlı çamaşır suyuyla tanıştıran Domestos’tan yine bir ilk; 7’li püskürtme sistemli Domestos. 

Ürünün özel olarak dizayn edilmiş bir kapağı bulunmakta. Bu kapakta bir değil, tam yedi ölümcük delik bulunmakta. Kapağın 7 delikli püskürtme sistemi sayesinde ürün tazyikli bir biçimde çıkarak hızla geniş bir alana yayılıyor. Bu yeni kapak sayesinde ulaşılması zor yerlere zahmetsizce ulaşır ve mikropları öldürebilirsiniz. Domestos 7’li püskürtme sistemi ürünü, özellikle tuvalette erişilmesi güç alanlardaki mikropları öldürmek için özel olarak tasarlanmış. Üründen ve kapağının verdiği faydadan maksimum yararlanabilmek için ürünü klozet gibi yada duvar gibi dikey yüzeylere kullanabilirsiniz. Bu şekilde erişimi zor olan yerlere kolayca ulaşabilir ve gizlenen mikropları da öldürebilirsiniz. Böylece kendiniz ve aileniz için tam koruma sağlamış olursunuz. 

Ürün satış fiyatı 3,49 TL

İçerik: www.neclasolen.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.