Neovadiol-Menopozda da Işığını Koru


Geçen gün kargocu bir paket getirdi. İçinden Vichy'nin piyasaya yeni sürdüğü Neovadiol adlı bakım kreminin numunesi ve broşürleri çıktı. Erken menopozla karşı karşıya olan biri olarak ürünün vaat ettiği şeyler dikkatimi çekti. Menopozda da ışığını koru! Bu ne demek biliyor musunuz? Menopoza girmediyseniz bilemezsiniz. Cildiniz matlaşır, elastikiyetini kaybeder, saçlarınız cansızlaşır, dökülmeler artar. Kilonuz artmaya başlar, ne kadar uğraşsanız bile kilo veremezsiniz..... Menopuzluğunun halinden menopozlu anlar:=)
 İşte bu yüzden Menopozda da ışığını koru! sloganını. Bir de ürün vaat ettiğini sağlıyorsa o zaman harika demektir. Başladım gönderilen numuneleri kullanmaya. İlk gözlemlediğim kuru ve mat cildim de parlaklık ve yumuşaklık dikkatimi çekti. Gönderilen numuneleri her gün düzenli kullanımla birlikte cildimin sıkılaştığını, gevşeyen yüz hatlarımın gerildiğini gözlemledim. Donuk cildimin canlandığını görmek güzel oldu. Sizi bilmem ama ben bu bakım kremini kullanacağım. Neovadial ailesinde serum, gündüz kremi, gece kremi ve göz çevresi mevcut. Menopoz dönemine özel olarak geliştirilmiş cildi yeniden yapılandıran bakım olarak piyasada yerini alan Vichy, ayrıca bayanları menopoz hakkında bilgilendiriyor.

*Uzmanlardan menopozdaki kadınların hayatını kolaylaştıracak ipuçları:

  • Ani sıcaklık değişikliklerinden kaçınız ve güneşe çıkmadan önce güneş koruyucu kullanınız.
  • Yorgun hissetmenizin sebebi magnezyum eksikliği oabilir, bunun için günlük öğünlerinize yeşil yapraklı sebzeler eklemeyi unutmayınız.
  • Menopoz sonrasında günlük kalsiyum ihtiyacınız artar; diyetle eksik kalan kalsiyum ve D vitamini için doktorunuzun önerisiyle takviye alabilirsiniz.
  • Menopozdaki östrojen ve testesteron dengesizliği ile artan stres saçlarda incelmeye sebep olabilir. Saç sağlığınız için günlük B, C, D ve E vitaminlerinden faydalandığınızdan emin olunuz.
  • Menopoz sonrasında artan sıcak basması durumlarını azaltmak için şeker, alkol, beyaz unlu ürünleri, kahve ve kafein tüketiminizi sınırlayabilirsiniz. 

* Vichy'nin broşüründen alıntıdır.

1 yorum

  1. Sizde hiç kilo yokki Nejla hanım maşallah özel bir iksiriniz mi var yoksa?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.