Elle Astroloji

Astroloji; gezegen ve yıldızların insanlar üzerindeki etkilerini yorumlayan bilim dalıdır. Burç ise, astronomik olarak gök kubbede yer alan 12 takım yıldızına verilen addır. Burçlar insanların özelliklerini anlatmaktadır. Her insanın bir burcu vardır. Tüm bunları biliyor iken astrolojiye meraklı olmayanınız var mı acaba?  Ben her gün burcumu okuyanlardanım. İnternetin olmadığı dönemde günlük gazeteden takip ederdim burcumu. Şimdi ise Elle sitesinden günlük olarak takip ediyorum. Sadece günlük burç yorumları yok.  Haftalık, aylık hatta yıllık olarak burç yorumları var. Bir de burçların özellikleri var ki tam isabet! Bu kadar mı uyar, bu kadar mı tarif eder insanı, pes doğrusu! Günlük burç yorumları kısa ve öz ama muhakkak sizi bir yerlerden yakalıyor. Yani burç yorumları hakkında Elle'e güveniyorum. Oğlak, kova, yay, koç, ikizler, başak, yengeç, terazi, akrep, aslan, balık ve  günlük boğa burcu yorumları  her gün Elle'nin internet sitesinden takip edebilirsiniz. Hatta size örnek olması açısından boğa burcunun özelliklerini aşağıya yazıyorum. Boğa burçları buradan okurken diğer burç sahipleri ise burçlarının özelliklerini siteden okuyabilir.

Boğa Burcu Özellikleri

Elementi: Toprak
Niteliği: Sabit
Gezegeni: Venüs
Rengi: Toprak renkler, taba, bej, kahve, yeşil
Taşı: Zümrüt
Günü: Cuma
Tarzı: Zarif, yumuşak, rahat giysiler, zengin, şık, kibar, oturaklı görünüm.
Bedende temsil ettiği bölge: Boyun, boğaz
Anlaştığı burçlar: Başak, Akrep, Terazi
Anlaşamadığı burçlar: Aslan, Kova, Yay
Olumlu yönleri: Güvenilir, sadık, zevkli, gurme, sahiplenici, tutkulu, yaratıcı, estetik ve sanat yönü güçlü, uyumlu, lüks ve konfora düşkün, sağlıklı
Olumsuz yönleri: Ağır, inatçı, sabit fikirli, tutucu, bağımlı, keyifçi, yavaş ama sert öfkelenen
Aşık Boğa: Boğa burcu ilişkilerinde güven arar ve güvenli limanı bulduğunda kolay kolay vazgeçmez ve bırakmaz. Genellikle karşı tarafın bırakmasını veya hareket geçmesini yeğler. Fazlasıyla sabırsız veya hareketli biriyseniz, bir Boğa burcuyla birlikteliğiniz epey zor olabilir. Zira yavaşlıkları, ağırlıkları sizi çileden çıkarabilir. Ancak aradığınız huzur ve kararlılıksa ideal bir eş olabilir. Yemeğe oldukça düşkündür. Zengin sofralar, keyifli ortamlarla Boğa burcu eşinizi veya sevgilinizi şımartabilirsiniz.
Anne Boğa: Çocuğuna gereken konforu, rahatlığı sağlamakta zorlanmaz. Toprakla, doğayla arası iyi olduğu için çocuğunu parklara, ormana, denize götürmeyi sever. Kız çocuklarını süslemeyi, erkek çocuklarını şık ve alımlı giydirmeyi sever.
Baba Boğa: Güvenilir, sağlamcı bir babadır. Çocukların maddi ihtiyaçlarına karşı duyarlıdır, gereken parayı sağlamaya çalışır. Çocuklarına huzurlu, istikrarlı, sıcak bir yuva sunmak ister.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.