Un Kurabiyesi ve Pancake

Blogları seviyorum, özellikle bir şeyler öğreten, yemek, dikiş ve hobi bloglarını seviyorum. Takip ettiğim bloglardan Pınar Sedef Ünal  ve Alternatif Mutfak geçen günlerde ilgimi çeken ve en kısa zamanda bunları deneyeyim dediğim; un kurabiyesi ve pancake yapmışlardı. Ayrıntılı olarak da nasıl yapıldığını resimleyip adım adım anlatmışlardı. Geçen hafta sonu bunları denemek için kolları sıvayıp mutfağa daldım ve yaptım. Fotoğraflarını çektim. Un kurabiyesi gerçekten çok güzel oldu. Keza Pancake de sabah kahvaltısında çocukların beğenerek yediği bir lezzet oldu. Siz de denemek isterseniz Un kurabiyesi ve Pancake'i ayrıntılı olarak tarifleri verilen bloglarına bir göz atın derim:=) Arkadaşlarımı da teşekkür ediyorum böyle güzel lezzetleri bizimle paylaştıkları için...





6 yorum

  1. ellerine sağlık...
    harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  2. Neclacım sanki senin kurabiyeler benimkindende mi güzel olmuş? İnan görünce resmen ağzım sulandı ve de canım çekti. İkram ettiğine göre kusura bakma aç gözlüyüm 3 tanesini aldım gidiyorum. Afiyetle yiyin.

    YanıtlaSil
  3. İkisi de nefis olmuş pancake'ler benimkilerden daha güzel vallahi. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. Un kurabiyesini çok severim hemen kaydettim ellerinize sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Un kurabiyelerinden gözümü alamayınca pancakekleri görmemişim Canım. Şimdide ikindi çayıma pankeklerimi aldım gidiyorum. Artık beni idare et, eli boş gelip dolu dolu gidiyorum. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. yummy! i love pancakes!
    i think i'll make pancakes tomorrow insallah

    xoxo

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.