Son diktiklerim

Bu aralar çok fazla dikiş dikemiyorum, aklımda bazı projeler var onları gerçekleştirmeden dikişe odaklanamıyorum. Gene de üç parça bir şey diktim. İlk diktiğim bluz; üst kısmı kırmızıya siyah puanlı  kumaş ile siyah kumaşın birleşiminden oluşan bluz. Kalıp olarak puantiyeli elbisemde kullandığım kalıbın üst kısmını kullandım.
Ortadaki yakası siyah biyeli ve bağcıklı krem rengi şifon bluzu Şubat 2013 sayısında yer alan modeli uyguladım. Tabii o kollu idi ben kolsuza çevirdim bir de benim bluzun her ne kadar bu fotoğrafta gözükmese de önü kısa arkası uzun. Siyah deri taytımla giymek için yaptım.
En son olarak da yeşil-beyaz-siyah kaz ayağı desenli, beli lastikli rahat pantolonu diktim. Daha önceden diktiğim bordo pantolonun kalıbını uyguladım. Bu pantolonu NCL Butik'te satışa koydum.

5 yorum

  1. Hepsi çok hoş görünüyor, ellerinize sağlık, bu arada fizik olarak da çok fit duruyorsunuz, maşallah demek istiyorum. Harikasınız.

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş güle güle giyin, üstünüzde görmek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. gooogoook: teşekkürler canım:=)))
    Semracığım: ilk bluzu arkadaşım aldı. Diğer bluzu en yakın zamanda kombinleyip fotoğraflayacağım. pantolonun duruşu bordo pantolon ile aynı zaten. Sevgilerle kal...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık
    ortadaki bluz çok çok harika
    güle güle giyina rkdşım :)

    YanıtlaSil
  5. kisa kollu bluz ne guzel olmus.

    bu arada sizi de etkinligimizde gormek isteriz


    http://mugeninlistesi.blogspot.com/2013/02/marifetli-hanimlar-buraya-etkinlik.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.