Gece Bakımı

Cilt bakımında gece bakımına ayrı bir önem veririm. Gündüzün cildimde bıraktığı yorgunluğun izlerini sürdüğüm gece kremleri ve uyku ile silmeye çalışırım. Cilt yağım normalden kuruya dönük ve T bölgesinde yağlanma vardır. Yılların etkisiyle göz çevresinde çizgiler derinleşmeye başladı. Artık yeteri kadar nemlenmeyen cildim için elimde var olan fakat yeterli gelmeyen ürünleri değiştirme zamanı gelmişti. İstanbul'a gittiğimde Bağdat Caddesi üzerindeki Yves Rocher mağazasına gittim. Cilt yapım incelendikten sonra gençlik iksiri olarak lanse ettikleri Elixir 7.9 'un gece kremini tavsiye ettiler. Bu kremin içinde 7 değerli bitki ve 9 yaşlanma karşıtı patent olduğunu söylediler. En azından 15 gündür düzenli olarak her gece yüzümü makyajdan temizleyip, tonikledikten sonra bu kremi sürüyorum. Ürünün kokusu çok hafif kesinlikle rahatsız etmiyor, sürümü çok rahat, yüzünüzde kalmıyor. Kısa vadeli kullanımda şimdilik sivilcelenme yapmadı. İnce kırışıklarda açılma var ama sanırım ürünlerin tamamını set olarak kullanmak daha iyi bir etki yapacaktır. Çünkü bu ürünleri alırken yanında verdikleri numunelerle daha iyi bir sonuç almıştım. Yani Elixir'in gündüz kremi ve serumunu birlikte kullanırsam daha iyi olacaktır. Ama ne yapayım elimde olan gündüz kremi ve serumu çöpe mi atayım??? Onlar bitince Elixir 7.9 memnuniyetim devam ederse diğer ürünlerini de alırım. 
Göz çevresinde kırışıklığım gülmeye bağlı mimik kırışıklığı olunca gençleştirici ve göz çevresi yenileyici Anti-Age Global göz kremini önerdiler. Onu da aldım. Yoğun bir yapısı var, göz çevresine sürdüğümde zor yayılıyor. 15 günlük kısa vadeli kullanımda göz çevresindeki ince çizgilerde ufak da olsa bir azalma ve rahatlama gördüm. Tüp bitene kadar devam...
Kışın soğuktan, sudan çıkmayan, parmak uçlarımın bile pürüzlendiği ellerim için aldığım Soğuğa Karşı Onarıcı Konsantre El Kremini şiddetle tavsiye ediyorum. Çok çabuk emilen yapısı ile ellerinizi uzun süre kalıcı bir şekilde nemlendiriyor.
  

2 yorum

  1. Yaklaşık 1 yıldır ben de Yves Rocher ürünlerini kullanıyorum cildime ve ben de çok memnunun, değiştirmeyi de düşünmüyorum ;) Gündüz için de yüksek koruma faktörlü nemlendiricisi var, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Yves Rocher kaliteli ürünlere sahip bir marka bende çoğu ürününü severek kullanıyorum. Derinlemesine nemlendiren canlandırıcı bir serumu var, hydra serisinden onu da denemelisiniz. Ciltte bıraktığı etki gayet güzel.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.