Hello Kitty Yalova'da

Kızlarda trend olan Hello Kitty'nin bir minik hayranı da bizim evde var. Hem de nasıl bir hayranlıktır ki Hello Kitty uğruna İstanbul'a kadar gittik. Ama o kadar uzağa gitmeye gerek yokmuş, Hello Kitty burnumuzun dibindeymiş de haberimiz yokmuş. 
İstanbul caddesi üzerinde olan Borsa Kuyumcusunun vitrininde Hello Kitty'e ayrılmış alanı görünce çok şaşırdım. İçeri girip ayrıntıları öğrendim, ürünleri tek tek yakından inceledim ve  kızım için bir parçaya göz koydum:=) Ya karne hediyesi olarak ya da doğum gününde kızıma bir süpriz yapabilirim.
Ürünleri incelerken bir yandan da Borsa Kuyumcusunun sahipleri olan iki kardeş Murat-Ahmet Demirhan ile sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında Hello Kitty'nin lisanslı ürünlerini 2 aydır sattıklarını,  Yalova'da tek bayi olduklarını, başka kuyumcularda satılan ürünlerin lisanslı ürün olmadığını söylediler.
Kolyeden küpeye, yüzükten bileziğe, kolye ucundan nazarlığa kadar  geniş bir yelpazeye sahip olan ürünlere gün geçtikçe ilginin arttığını söyleyen Demirhan kardeşler, satışlardan memnun olduklarını  dile getirdiler. 


Kolye uçları

Nazarlık
Kolye uçları
Kolyeler
Künyeler
Bileklikler
Bilezikler
Küpe-Kolye takımı
Yüzükler



5 yorum

  1. Başlıktaki Yalova kelimesini görünce heyecanlandım bi :) Bilmiyordum Yalova'da yaşadığınızı... Ben de Yalovalıyım :))
    Hello Kitty'nin altın koleksiyonu olduğunu da hiç bilmiyordum ve o papatyalı bilekliğe bayıldım. Bakayım bakalım İstanbul'da, kızıma hediye alayım ben de :) Çok teşekkürler, vallahi çok sevindim bir Yalovalı blog arkadaşım var diye :) Esen ben, Üvezpınar'dan Esen :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ne güzel,tanıştığımıza memnun oldum. Üvezpınarlı iseniz muhakkak ortak arkadaşlarımız vardır. yalovayı ziyaretinizde görüşmek isterim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olur :) Yalova'ya geleceğim zaman yazarım size ;)
      Sevgiler

      Sil
    2. Ay ne güzel 3 olduk....Bende Yalova'da büyüdüm. Hala yazları oradayım. Çiftlikköy Baskent 3 deyim. Bir araya gelirken banada haber verin.... Hello kity deyince kızım yok derdim yok.:::))))))

      Sil
  3. Yalova da Ahmet böyle birşeye öncülük ettiği için süper minik kızlar hello kitty siz kalmayacak...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.