Market11

Gün geçmiyor ki e-ticaret yapan bir firma çıkmasın her gün mantar gibi bitiveriyorlar. Önemli olan hayatta e-ticaret sektöründe kenidne kalıcı bir yer edinebilmek. Diğer firmalardan bir farkı olmalı ki ilk tık sebebi olmalı. Akılda kolay kalabilmeli, iz bırakmalı. Piyasaya öyle bir reklam zinciri ile girmeli ki adından söz ettirmeli. Bu saydıklarımı başaran ise n11.com oldu. 2012 yılında Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyüklerinden SK Group'un ortaklığı ile e-ticaret hayatında faaliyet göstermeye başladı. hatırlarsınız Sergen Yalçın'ın oynadığı reklam filmleri "Ben koşsam Barcelona'da oynardım"  ve Yasemin Allen'in güzelliği ile n11.com ilk dikkatleri çekti. Sadece reklam değil tabi ki kuruluşundan bu yana bir çok yeniliğe imza attılar. Binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar ortamı yarattı. 2014 ilk yarısını 14.000 kayıtlı mağaza, 10 milyon kayıtlı ürün, 2,7 milyon üye ve toplamda 110 milyon ziyaretçi sayısı ile hızlı ve istikrarlı büyüme gerçekleştirdi. 
Elektronikten tekstile, anne-bebekten ev&yaşama, spordan otomotive, tatilden kitap&müzik&filme, kozmetikten mücevhere, mutfak gereçlerinden Türkiye'nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi de sunuyor. 
herşeyi internet üzerinden yapabiliyorken neden market alışverişimi de yapmayayım ki diye düşünenlere de cevap n11.com'da. Hayatın her noktasına dokunabilmek adına market ve manav alışverişlerinizi de bir tıkla yapmanın kolaylığı ve rahatlığını da sunuyorlar. Ev ve Yaşam kategorisinin altında yer alan 'Market11' bölümündeki hizmetleri ile gıda ve şekerleme, deterjan ve temizlik, içecek, yağlar, meyve ve sebze gibi ürünlerin yanı sıra en kaliteli gurme ürünlerini de sofralarımıza en uygun fiyatlarla ulaştırıyorlar.  
Çalışan hanımlara ve beylere, yoğun iş hayatından kalan zamanını sevdikleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmek isteyenlere, kişisel ve ev ihtiyaçlarını karşılamak için dükkan dükkan, AVM, market gezmelere son veren bu bu siteyi sevdim. İş yerimden çıktığım gibi çocuklarımın eşimin yanında olmak, oyunlar oynayıp onların en güzel zamanlarında yanında olmak istiyorum. Beni en çok oyalayan iş çıkışı market alışverişine n11.com'dan yaptığım alışveriş ile son noktayı koyuyorum. Sizlere de uğurlu alışverişler diliyorum:=))

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.