Singer İle Kendi Modanı Yarat

Geçen hafta blogger arkadaşım sevgili Nilgün Sözveren'in davetiyle Singer'de gerçekleştirilen etkinlikteydim. Aslında daha fazla bloggerı davet etmiş ama sadece Şebnem ile ben katılabildik. Belki de böylesi daha iyi oldu. İlk defa görüştüğümüz blogger arkadaşlarla bol bol sohbet ettik. Singer eğitim koordinatörü sevgili İlknur Eşiz hanım ve Şerife hanımın engin bilgilerinden faydalandık. Singer'in Türkiye Genel Müdürü Sinem hanım ve Ürün Müdürü Çiğdem hanım ile tanıştık. Kullanıcı ile üretici bir araya gelince ne konuşur? Dikiş makinalarının kullanımından yedek parça, servis gibi sorunlardan, karşılaştığımız sıkıntılardan konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Singer dikiş makinalarını ve Pfaff nakış makinalarını yakından gördük, inceledik. 
Sağolsun Şerife hanım Pfaff nakış makinasında renkli kumaşlara bizim için nakış işlemiş. O nakışlı kumaşlardan Şebnem ile ben cüzdan, Nilgün ise clutch yaptı günün hatırası olarak yanımıza aldık. 
Bizi çok güzel ağırlayan Singer'e ve nazik daveti için Nilgün'e sonsuz teşekkürler....








4 yorum

  1. Ay nasıl güzel bir etkinlikmiş güzelliklerle dolu. Keşke olabilseydim ben de . Yakın olsa ve çalışmıyor olsam gelirdim. İnşallah kısmet başka etkinliklere. Sizi bir arada görmek bu sabah çok güzel bir enerji verdi bana. Seviyorum sizleri (Necla , Nilgün ve Şebnem)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün Ankara'ya geldiğimde seninle kesinlikle tanışmak isterim canım. Güzel sözlerin için çooook teşekkürler, sevgilerle kal...

      Sil
    2. Biz de seni seviyoruz sevgili adaşım , inşallah birgün nasip olurda hep beraber görüşürüz 😘😘

      Sil
  2. Ben teşekkür ederim sevgili Necla , o kadar özenli ve o kadar zarif geldin ki 🌷 Kurabiyelerin tadı damağımızda kaldı inan ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.