Kitap kulesi

Başucumda okunmayı bekleyen ve okunmakta olan kitaplarım kule gibi yükseldi. 4 kitabı birden okuyorum Od, İnci Sokağı, Beni Uzaklarda Arama, Küçük Aptalın Büyük Dünyası. Fidye'yi dün akşam bitirdim. Justine ve Sherlock Holmes Akıl Oyunlarının Gölgesinde sıralarını bekleyen diğer kitaplarım.

9 yorum

  1. okumak iyidir, kitap candır. keyifli okumalar :))

    YanıtlaSil
  2. oo ne guzel bende dun kutuphaneye gıttım 2 kıtap aldım bakalım. pucca gunluklerını bende merak edıyorum
    keyyıflı okumalar paylasımları beklıyoruz

    YanıtlaSil
  3. İnci sokağı nı merak ediyorum nasıl gidiyor?

    YanıtlaSil
  4. ornitorenkhandmade:Kesinlikle kitap candır can:=)
    O bir anne: Pucca günlüklerinde olaylar karşısında aslında hepimizin aklından geçip dile getiremediğini dile getiriyor. Kesinlikle oku insanı rahatlatıyor, gülüyorsun:=)
    bahar006:Teşekkürler canım...
    öylesine biri:trevanianın başka kitaplarını da okudum severim daha başlardayım bitirince yazarım...sevgilerle...

    YanıtlaSil
  5. 4 kitap birden mi okuyorsun,ben öyle yapamıyorum canım ya,şu an elimde ölümcül merhametler var,fena değil gibi,o bitince beni seç var,daha hobbit var,ama hepsi sırayla,yatmadan 20-25 dk yatakta kitap okumak gibisi yok:)

    YanıtlaSil
  6. fimofimo:Evet 4 kitap okuyorum o anda canım hangisini istiyorsa onu okuyorum ondan sıkılınca 3-5 sayfa diğerini okuyorum,kanallar arası zap yapıyormuş gibi oluyor:=))) Ben de geceleri yatağa girince okuyorum önceleri tam 1 saat okurdum şimdi çok yoruluyorum 10-15 dakika ancak okuyabiliyorum. Hızımı kaybettim:(

    YanıtlaSil
  7. Eyvah ben bir kitabı bitirmeden diğerine geçince kendimi yarımyamalak ve başka bir kitaba geçemeyen olarak buluyorum. :) Süpersin

    YanıtlaSil
  8. en sewdiğim kule bu kule:)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.