Avon Solutions BB Krem

Gene Rıfat Yüzüak gene Avon işbirliği, sonuç kazanılan Avon Solutions BB Krem. Kremi gelir gelmez kullandım ve fotoğrafladım. Krem cildinizde hiç bir şey yokmuş hissi veriyor. Kokusu çok güzel, yağlı formülü ile çok kolay sürülüyor. Renk eşitsizliğini gideriyor.Hem spf 15 ile güneşe karşı koruyor. 
Şu ana kadar kullandığım en iyi BB krem olarak bunu seçtim.






6 yorum

  1. Ben de denedim ve çok güzel bir krem.

    YanıtlaSil
  2. bende bu ürünü merak ediyordum şimdiye kadar hiç kullanmadım ama avon satan bi arkadaşım var bana ucuz verebiliyor..belki özel günler için olabilir.. güle güle kullanın paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Yelda Kaya: Memnuniyetler aynı demek:=) Sevgilerle..
    Ceyda Çiçek: Bu kremi kullanmak için özel günlere gerek yok, günlük olarak çok rahat kullanabilirsin, çok hafif hiç yüzünde varmış gibi hissetmiyorsun.Dene ne demen istediğimi anlayacaksın canım. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. benim cildim karma olduğu için yağlı yapıdaki kremler olmuyor maalesef. bu da seçenekleri sınırlıyor haliyle. güzel bir kreme benziyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. Antigone: Aslında benim cildim de karma ama bu kremin formu çok güzel, yapış yapış yağlı değil, cildine sürünce kadife gibi his duyuyorsun. Mutlaka dene derim. 3 arkadaşım da denedi hepsi de memnun kaldı.

    YanıtlaSil
  6. BB krem bende çok seviyorum ama avon da oldğnu bilmiyodum.fiyatı ne kadardı Necla

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.