Darıca Hayvanat Bahçesi

Pazar günü Ziya Gökalp İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Mahmut Bey  ile Faruk Yalçın Darıca Hayvanat bahçesini rehber eşliğinde gezdik. Hayvanları tek tek yakından görerek özelliklerini öğrendik. Daha sonra Derince'de Harikalar Sahiline gittik. Masal kahramanlarının yer aldığı parkta çocuklar bol bol oyunlar oynayıp, eğlendiler. 








5 yorum

  1. darıca hayvanat bahçesine bizde 2 sene önce götürmüştük çocukları ama küçüklerdi o zaman.. tekrarlamak lazım.. pek güzel resimler.. harikalar sahilini bende çok severim.. dilayı hiç götürmedim ama.. aslında çok eğlenir..

    YanıtlaSil
  2. çocuk değilim ama heves ederim hep hayvanaat bahçelerine :)
    hiç gitmedim çünküüü :)

    YanıtlaSil
  3. Herkes ziyaret etmeli Darıca Hayvanat Bahçesini ve yaşamalı burası, elimizde kalan son büyük hayvanat bahçesi..Bir zamanlar Gülhane'de vardı, benim çocukluğumda...Sonu oraya benzemesin...

    YanıtlaSil
  4. canım son resmi çooook beğendim, beyaz gözlüklerle çok havalı olmuşsunuz :))
    saçını da iyi ki bu renge boyatmışsın, güneşteki güzelliğine bak, bir kez daha yazıyorum bu renk sana çok yakıştı :))


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Sevgi: ben de oğlumu götürmedim aile olarak bir daha gitmek isterim, kızım çok eğlendi oğlum da çok eğlenir.
    Merve Sevim: Canım muhakkak git, ben de çocukken gitmemiştim. İlk hayvanat bahçesi ziyaretim üniversitedeyken Ankara hayvanat bahçesine yaptığım ziyaret ile olmuştu. Bu sene çocuklarımızı Bursa hayvanat bahçesine götürdük bu da üçüncü olarak okul gezisi ile oldu.
    Elift: Kesinlikle ziyaret edilmeli , haklısın sonu benzemesin...
    Semra Demir: Ben de yavaş yavaş alışıyorum rengine, başta biraz garipsemiştim ama şimdi hoşuma gidiyor. Ama her daim bakım ve fön istiyor. Yoksa yıka çık olmuyor:=)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.