Pfaff Hobbylock 2.0

 Uzun zamandır istediğim overlok makinasını aldım. Dikiş makinasının zikzak ayarıyla kumaş kenarlarını örüyordum ama bu overlok başka. Pfaff Hobbylock 2.0 overlok 4 iplikli olduğundan hem örüyor, hem dikiyor bir de kesiyor. Hal böyle olunca kumaş kenarları tertemiz oluyor. Overloğunuzu isterseniz 3 ve ya 2 iplikli olarak da kullanabilirsiniz. 


22 yorum

  1. pfaff çok iyi makina benim pfaffım 30 yıllık Almanyadan gelmeden anemler almıştı ama hala maşallah canavar gibi :)
    Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel, siz de güzel günlerde kullanın...

      Sil
  2. iyi günlerde, güle güle kullan neclazıım. dikiş nakış işlerinden hiç anlamayan biri olarak öyle bi okudum ki bi makine hem örüyor hem kesiyor hem dikiyor hem temizliyor kısmını, vay anam vay uzay üssü mübarek falan dedim. ben insan olarak yapamam sonuçta.

    (bkz: cahilliğin gözü kör olsun)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin ilgisi farklı oluyor. Eminim ki sizin de ilgi alanlarınız, yaptığınız güzel şeyleriniz vardır...

      Sil
  3. Gule gule kullan canm benimki singer hiç sıkıntım yok ama şimdi olsa pfaff alırdım;)))

    YanıtlaSil
  4. Oooo overlok diyince akan sular durdu yine. Ben de Pfaff istiyorum ama burada bir satış noktası yok. Singer satan yetkili bayi bile öncelikle elindekini satmayı istediğinden, yeni piyasaya çıkan makina için yok, gelmez, bulamayız falan demişti. Dolayısıyla Pfaff alabilmem daha da zor. Ben de Ankara'ya falan gidince bakarım diye erteliyorum hep. Nasip artık. Güle güle kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki bayi aslında Singer ama o da Pfaff'ı önerdi:=)İstersen internetten de alabilirsin. Ama görerek almak ve birinin sana anlatması için yüzyüze yapılan alışverişler bu noktada daha iyi oluyor.

      Sil
    2. nurten coverlock al:)pfaff ,reçmede yapıyor ...benim overlockun işi bittiginde onu alacagım :)3.0 ideal

      Sil
  5. Aaaa verdiğin linkten gidip yetkili satıcılara baktım, Afyonda da varmış ve bil bakalım kimmiş? Bana Singeri getirtmeyen ve internetten almak zorunda kaldığım yetkili bayi:))) Bir de ilçemizde varmış. Gidip ilçedeki bayiden mi alsam diye de düşünüyorum şimdi:) 45-50 km yol şunun şurası:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müsait olduğunda bir tane al, çok işe yarıyor. Dikişlerim daha hızlandı. makina ile kumaş kenarlarına zikzak yaparak vakit kaybetmiyorum. özellikle penye dikişlerinde çok rahat.

      Sil
  6. sorması ayıp ama kaça aldın canım??

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan bende bi tane istiyorum bakalım ne zaman olur. Bende aynı soruyu soracaktım ayıp olmazsa kaça aldığını öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah sizinde yakın zaman da bir tane olur. 840TL

      Sil
  8. Pfaff sa ğer dünyaya değer. :) Benim de dikiş makinem Pfaff ve çok seviyorum makinemi. Çok eski bir makine. Tamamen döküm. Tek dezavantajı parçaları çok pahalı. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. kıskandım amaaaa :)))) güle güle kullan bitanem, darısı başıma inşallah :)



    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. benim de dikiş makinem pfaff bu overloktan da arkadaşım aldı, umarım sizde memnun kalırsınız, güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  11. ooohooo necla ablacım şimdi neler neler döktürürr :D
    an itibari ile çok sıkı takipteyim ha ona göre ;)
    hayırlı olsun makinen maşallah nazar göz değmesin inşallah bi sürü cici cicii şeyler yapmayı nasip etsin Allah :)
    Sevgilerimleee

    YanıtlaSil
  12. Anlaşılan hepimizin overlok makinasında gözü varmış :) Güle güle kullan canım. Peki normal dikiş konusunda nasıl yoksa artık normel makineyi kullanmıyormusun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal makinayı kullanmaz olur muyum o benim ilk göz ağrım sayılır. İlk makinam siyah karakafalardan, annem vermişti. Ondan sonra eşimin aldığı Singer makinam bir tane benim için:=) Overlock, penyelerde hem dikip hem overlok yapması açısından güzel. Şifon elbiselerde, bluzlarda omuzların, yanların birleşmesinde kullanıyorum. Bir de etek uçlarının overlock çekmelerinde kullanıyorum. Onun makası olduğundan kenarları kesiyor, her dikişte kullanılmıyor.

      Sil
  13. necla gülegüle kullan .iyi günlerde ,sende çok iş görür bu.3 iplikle çalışırsan daha iyi olur.yeşil olan igneye kullan 3 . 3 .2.5 ayarlar iyidir .güle güle eskit diyecegim de evladiyelik bunlar:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.