Tarzınızı Yansıtın, Fikirler Alın, Netmoda.com’a bir uğrayın!

Merhaba sevgili takipçilerim, size yine modanın kalbinden sesleniyorum. Biliyorsunuz; teknoloji çağındayız ve geri kalan her şey gibi moda da artık bize bir bilgisayar ekranı kadar yakın. Ben de çok fazla moda araştırması yapıyorum ve Netmoda.com diye bir site keşfettim en son. Moda konusunda fikir almak, binlerce ürün arasından seçerek kombin yapmak ve üyeler ile iletişim halinde olmak mümkün bu site sayesinde. Tarzınızı yansıtabileceğiniz kombinler yapmak, beğendiğiniz ürünlerin fiyatlarını öğrenmek ve internet alışverişini biraz daha eğlenceli kılmak artık tek tık uzaklığınızda.
Netmoda.com’dan Kombin Fikirleri
Evet moda severler, hepimiz isteriz ki; kendi çizgimizi ortaya koyalım ve herkes bizi görsün, öyle değil mi? Bazen de farklı stillere bakarak ilham alırız. Netmoda.com’da podyum bölümünde her tarz ve her ortam için kombin fikirleri bulunuyor. Sabah uyanıyorsunuz, “Bugün ne giysem?” diye düşünüyorsunuz; hemen ‘günlük’ bölümünden günlük kombin fikirleri alabilirsiniz. Ya da gece dışarı çıkacaksınız arkadaşlarınızla diyelim, hiç düşünmenize gerek yok, hemen ‘gece’ bölümünden sizin gibi bir çok moda severin yaptığı kombinlerden ilham alabilirsiniz. Tabi ki hepimizin yakından takip ettiği ünlülerin stilleri de burada!

Kombin Yapmak Çok Kolay!
Sitenin kombin yap kısmına tıklayarak, beğendiğiniz ürünleri bir şablona sürüklemeniz yeterli! Sonra renklerle, desenlerle, yazılarla ve ünlü isimlerle kombininizi süsleyebilirsiniz de. Seçin, arayın, birleştirin ve tarzınızı konuşturun. Sonra da sadece sitedeki herkesle değil, Facebook ve Twitter gibi sıkça kullanılan sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınıza, tanımadığınız kişilere, kısacası herkese içinizdeki modacıyı gösterin! Mango, Zara, Bershka, Beymen gibi markalar ve dünyaca ünlü moda tasarımcılarının ürünleri bir arada.
Sorular Sorun, Fikirler Paylaşın!
“Ne Giysem?” diye düşünüyoruz hepimiz, hemen hemen her ortam için. Çünkü biz bayanlar girdiğimiz her ortamda, diğer insanları büyülemek ve öne çıkmak isteriz. Netmoda.com’da en çok hoşuma giden özelliklerden biri de diğer kullanıcılar ile fikir alışverişi yapabilmeniz. “Bu elbiseyi aldım nasıl kombinleyebilirim?”, ya da “Sonbahar için bana bir bot önerebilir misiniz?” gibi sorular sorarak, hem farklı kişilerdeki farklı düşünceleri görebilirsiniz, hem de trendleri takip edebilirsiniz. Daha çok kişiyle iletişime geçtikçe, modayla ilgili daha çok bilgiler katacaksınız kendinize.
Yarışmalar ile Sürekli Aktif Olun!
Sanırım bu çok hoşunuza gidecek; kombin yapın ve hediye kazanın! Netmoda.com’da bir çok yarışma düzenleniyor ve bu yarışmalara katılarak hem eğleneceksiniz hem de hediye kazanma şansı yakalayacaksınız. Şu anda bir Forever New yarışması düzenleniyor mesela, Forever New imzalı ürünler ile kombin yaparak, yarışmanın kazananı siz olabilirsiniz!
Zevkle ve kolaylıkla kullanabileceğiniz, size çok şeyler katacak, sürekli modayla iç içe olmanızı sağlayacak, alışveriş yaparken size yardımcı olacak ve her gün yeni bir şey öğrenebileceğiniz bir websitesi. Kesinlikle bir göz atın derim, pişman olmayacaksınız!

Diğer yazılarımla, yeniden karşınızda olacağım! Şimdilik hoşça kalın ve kendinize çok çok iyi bakın kızlar! :)

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.