Ütü masası deyip geçmeyin

 Evleneli 10 seneyi geçti o günden bugüne ütü masalarında ne kadar değişiklik olmuş bugün fark ettim. Evmanya sitesinde gezinirken dolaplı ütü masaları dikkatimi çekti! Bildiğin kapaklı dolap, üstünde açılır katlanır ütü masası var. Dolabın üzerindeki kanatları açıp ütünü yapıyorsun. İşin bitince kapaklı dolaplarında ütünü, ütü malzemelerini ya da çamaşırlarını saklıyorsun.  Böylelikle ortalıkta dağınıklık bırakmamış oluyorsun. Dağınıklığı sevmeyenler için harika bir ürün. Bir taşla iki kuş bu olsa gerek:) Mobilyalarına uygun dolap seçenekleri mevcut. İstersen beyaz lake dolaplı, istersen ahşap hasır dolaplı ya da ahşap sepetli çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.
Farklı ütü masalarından birinde de ütülediğin kıyafetleri asmak için ütülükte gözenekleri olan ütü masası var. Yani her ütülediğin gömleği kırışmadan bir an önce asmak için gardroba koşmana gerek yok:=) Ütünü yapıp, askılığa taktığın kıyafeti hemen ütü masasının ütülüğüne tak, vakit kaybetmeden ütüye devam et. Vakit nakit diyenler için biçilmiş kaftan. Kim icat etmişse ellerine sağlık:=)
Bir de merdivene dönüşen ütü masaları var ki o da bir taşla iki kuşlardan. Ütün varsa ütü yapıyorsun, işin bittiğinde ütü masasını katla istersen duvara daya. Boyunun yetişmediği yere uzanmak için merdivene çevirip kullanabilirsin. Evim küçük, çok eşya istemem diyenlere öneriyorum. Böylelikle bir ürünü iki amaçlı olarak kullanılabilirler.
Bol çeşidin olduğu ütü masalarından siz hangisini beğenip alırdınız?







5 yorum

  1. Vay be diyorum. Bir tane almaya niyetlendim ama ne zaman alabilirim bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. merdivenli olanı merak ettim bak şimdi....Nasıl merdiven oluyor ki???? Been her bayanın önceliği olan dolaplı olanlardan alırdım . Ellerinize saglık kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. Çok ergonomik,ben bayıldım.arastıracağım :)

    YanıtlaSil
  4. ilk fotoğraftakine bayıldım, sanırım alacağım. çok teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.