Balo elbiselerinde isim: İDress

 Gün geçmiyor ki bir davetiye almayayım ya da yazın olacak bir düğün haberi duymayayım. Böyle olunca da yazın beni bekleyen bir sürü düğün var. Şimdiden neler giyineceğime karar vermeliyim. İnternette gezerken İDress adlı balo, mezuniyet ve düğün kıyafetleri sunan siteye denk geldim. Dikkatimi çeken bir sürü elbise oldu. Hepsini buradan yayınlamam mümkün değil ama sizler için dört tane balo elbisesi seçtim. Bakalım hangisini en çok beğeneceksiniz?
Sizler için ilk seçtiğim balo elbisesi zümrüt yeşili uzun şifon elbise. Elbisenin göğüs ve bel kısmı drapelerle otutturulmuş. Omuzlarda ve göğüs ortasında başlayıp beli saran siyah dantel aplikeler elbiseye ayrı bir hava katmış. Zümrüt yeşilini her zaman sevmişimdir. Bu elbise de sitede ilk gördüğümde beni en çok etkileyen elbise oldu.

 İkinci olarak seçtiğim elbise ise daha feminen, gençlik kokan bir elbise. Tek omuzlu, siyah dantel elbisenin etek kısmı tülden oluşuyor. Tülün üstünde ise dantel aplikeler var.
 Mezuniyet partilerinde liseli kızların çokça tercih edeceği bu elbise ise şampanya renginde olan mini elbise. Elbisenin üst katmanı tülden oluşuyor, yaka kenarlarında, göğüste ve eteğin bel kısmında minik dantel çiçekler aplike edilmiş.
En son olarak seçtiğim bu elbise daha modern çizgilere sahip. Beyaz straplez elbise önden kısa arkadan uzun,  göğüs kısmı ve etek ucu siyah dantellerle aplike edilerek beyaz elbisenin dikkat çekmesi sağlanmış.

1 yorum

  1. Hepsine bayıldım, taştan tuştan nefret ederken bulamıyor insan her zaman böyle hem şık hem sade modelleri, harika hepsi^^

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.