Gelinlik Modelleri

 2016 yazında evlenecek olan gelin adayları için bir kaç tane gelinlik modeli seçtim. Mevsim yaz olunca gelinlikler uçuş uçuş olsun istedim. Özellikle de plajda, kumsalda ya da kır bahçesinde yapılavak olan evlilik törenlerinde giymek için bu gelinlikler bir harika! Daha fazla gelinlik modellerine bakmak için instyledress adresine bir göz atabilirsiniz.
Şimdi sizler için seçtiğim  dört gelinlikten biraz bahsetmek istiyorum.
İlk seçtiğim yukarıda resmi olan gelinlik; V yaka, kolsuz, arkası çarpraz, dantel ve tüllerden oluşan gelinliğin etek ksımı katlı ve uzun.

 İkinci olarak seçtiğim gelinlik ise midi boyda, havadar ve bir o kadar da tatlı. Fildişi renginde olan gelinliğin üst kısmı straplez bustiyer ve bel ile arasında tül var. Etekleri ise katlı tüllerden oluşuyor.
 Deniz kenarında bir evlilik düğününde giyilecek olan bu zarif gelinliğin askıları ve kemeri dantelden oluşuyor. Sırtı bele kadar açık olan gelinlik fildişi renginde tül etekten kat kat dikilmiş. kendinizi rüzgara bırakırken arkanızda güzel bir görüntü oluşturuyor. Düğün fotoğraflarınıza baktığınızda gelinlik konusunda iyi bir seçim yaptığınızı daha iyi anlayacaksınız.
Sizler için dördüncü ve en son olarak seçtiğim gelinlikte dişilik ön planda. Bacak boyu kadar yırtmaca sahip gelinliğin etekleri şifondan. Askıları dantel olan gelinlikte duvağa ihtiyacınız olmayacak. Saçlarınıza konduracağınız çiçeklerden oluşan bir taç ile en güzel gelin siz olabilirsiniz...

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.