Promtimes

 
Sizlere hepsi birbirinden güzel abiyelerin ve gelinliklerin yer aldığı bir site dahabuldum. O işlemeler, uçuş uçuş insanın aklını başından alan şifonlar, rengarenk tüller, birbirinden değerli danteller  ve hepsinden de önemli olan işçilik ve tasarım... İşte hepsinin ortak buluştuğu hem de fiyatların çok uygun olduğu sitenin adı: promtimes.co.uk  Bu siteden sizler için bir kaç tane örnek seçtim: 
İlk seçtiğim üstte yer alan kırmızı dantel işlemeli mini kokteyl elbisesi. Vücudu saran elbise belin inceliğini vurgularken, ten rengi saten üzerinde uygulanan kırmızı danteller elbiseyi baştan çıkarıcı hale sokmuş.


İkinci elbise ise daha romantik, genç kızları mezuniyet partilerinde giyebileceği cinsten şirin mi şirin bir elbise. Straplez elbisenin göğüs kısmı siyah, eteği mint yeşili ve kat kat. Siyah saten ile mint yeşili tülü birleştirmek için bel kısmında siyah dantel kullanılmış. 
 
 Üçüncü olarak da nişan elbiselerine örnek olması açısından seçtiğim elbise straplez. Üst bedenin taşlarla işlendiği, uzun eteklerinin kat kat tülden oluşan elbise kendinizi prenses gibi hissettirecek...
Dördüncü ve en son olarak seçtiğim elbise ise gene uzun bir abiye elbise. Açık mavi, koyu mavi, lacivert ve yeşil şifondan oluşan elbisenin göğüs ve bel kısmı drapelerden oluşuyor. Belinde yer alan işleme ise elbiseye ayrı bir hava katmış.
Benim seçtiklerimden daha fazlasını görmek için siteye bir göz atın derim.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.