İlk mezuniyet

 Oğlum Mehmet Ege'nin 22 aylıkken başladığı anaokulu macerası tam 4 yıl sürdü. Dün itibarıyla artık mezun oldu, diplomasını aldı. Çok sevdiği arkadaşları ve sevgili öğretmeni Aslı ile hüzünlü bir veda yaşanırken ileri hayatlarında gene görüşecek olan bu mahşerin yakışıklı üç atlısına başarılar diliyorum:=)

 Mezuniyet töreni çocuklarımızın seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılarla başladı. Sonra Atatürk'ün Son Balo'su canlandırılarak miniklerimiz vals yaptı. Ardından kısa şiirlerle diploma törenine geçildi. Mehmet Ege ve Derin geçen sene büyük sınıflardan aldığı bayrak ve okul flamasını, kendilerinden sonra gelen küçük arkadaşlarına teslim ederek diplomalarını aldılar.  
Havaya kep atmayı daha anaokulunda başlayan oğlum ve arkadaşlarına hayatlarında daha nice kepler attıracak başarılar diliyorum...


9 yorum

  1. nice mezuniyetlerini görün inşallah...

    YanıtlaSil
  2. hayatlarında başarılar ve mutluluklar dilerim..

    YanıtlaSil
  3. maşallahh, allah üniversite mezuniyetini de görmeyi nasip etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Rabbim size çocuğunuzun nice mezuniyetlerini görmek nasip etsin inşallah.Çocuğunuza hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. ne tatlılar ya, maşallah ;))

    YanıtlaSil
  6. maşallah :) daha nice mezuniyetlerine ve başarılarına şahit olmanızı dilerim :)) pekde yakışıklılarr

    YanıtlaSil
  7. yerim ben Onu . Rabiim üniversite mezuniyetini de göstermeyi nasip etsin...

    YanıtlaSil
  8. Maşşallah hep mutlulukları hep başarıları olsun, Allah hep güzellikler nasip etsin işşallah

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Mehmet Ege öncelikle seni çok çok tebrik ediyorum ve daha nice başarılarını sevgili annenin bloğundan okumayı diliyorum. Böyle güzel, zeki, cici bir Annen bir o kadar değerli Baban olduğu için çok şanslısın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.