Sünnet süslemeleri

 Bir önceki yazımda arkadaşımın oğlunun sünnet mevlüdünde yaptığım pelür çiçekleri anlatmıştım. Burada ise yaptığım süslemelerin fotoğraflarını yayınladım. 
Sünnet olunca ana renk mavi etrafında süslemelerimizi yaptım. Kral tacı temamız oldu. Tacın içine isim yazıp lolipop şekerlerin üzerine yapıştırdık ve puantiyeli kurdela bağladık. Su şişelerinde ve peçetelerde bu etiketleri kullandık. Şerbet kavanozlarımıza kurdelalar bağladık. Kadehlere tülü puantiyeli kurela ile bağlayıp nazar boncuğu yapıştırdık. Yakın çekim fotoğraf almamışım ama çok güzel olmuştu:(
2 tane kapı süsü kullandık. Bir tanesi dış kapı için, lacivert tülle çevrilerek hazır maşallah çelengi takıldı. Diğeri iç kapı için yaptığım sünnet çocuğunun adı yazılı süslemedir. Sünnet yatağının tülleri perdeci tarafından dikildi. Tarafımızdan kurdelerle süslendi. Gene yatak başında taç şeklinde keçeden yatak başı süslemesi yaptım. Evin merdivenleri, balkon, dışarıda çadırlar ve evin dış kapısı tüllerle süslendi. Çardak pelür kağıttan yapılan çiçekler ve kağıttan top şeklinde fenerler ile süslendi. 
Herkesin beğenisini almak çok güzeldi.Bakalım kendi çocuğumda neler yapacağım:=)





2 yorum

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ama çok hoş :)))))
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com.tr
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.